Skip to main content

Više o nama

BMD STIL jedan je od vodećih lanaca prodaje građevinskog materijala u Republici Hrvatskoj,
koji se uspješno nosi sa svim zahtjevima tržišta.

Stručni i mladi zaposlenici

Motivirani zaposlenici važan su faktor svakog uspješnog poslovanja i glavna prednost tvrtke.

7 prodajnih centara

Posjetite nas u Bedenici, Zaboku, Soblincu, Novom Marofu, Velikoj Gorici, Donjoj Zelini i Koprivnici.

Dostava po cijeloj Europi

Sigurna i brza dostava na gradilišta, uz minimalne troškove prijevoza.

Najveća ponuda građevinskog materijala

Osigurajte budućnost svoga doma po najpovoljnijim cijenama.

Snaga i izdržljivost na vašem gradilištu.

“Ako imate strast i viziju, ali ne poduzimate akcije, vi sanjarite. Ako imate viziju i poduzimate akcije, ali nemate strasti, bit ćete prosječni. Ako imate strast i poduzimate akcije, ali nemate viziju, doći ćete do cilja, ali ćete ustanoviti da je pogrešan. Dakle, formula glasi: strast, plus vizija i plus akcija, čine jednadžbu za uspjeh.

Marylin King, američka olimpijka

Djelatnosti

Motivirani zaposlenici važan su faktor svakog uspješnog poslovanja i glavna prednost tvrtke.

Misija

Posjetite nas u Bedenici, Zaboku, Soblincu, Novom Marofu, Velikoj Gorici, Donjoj Zelini i Koprivnici.

Vizija

Sigurna i brza dostava na gradilišta, uz minimalne troškove prijevoza.

BMD LOG d.o.o.

BMD LOG d.o.o. tvrtka je specijalizirana za usluge prijevoza i logistike na području Republike Hrvatske, Europske unije i zemalja u susjedstvu. 2012. godine izdvojena je iz djelovanja matične tvrtke BMD STIL d.o.o. i otada djeluje kao samostalni pravni subjekt.

Usluge prijevoza vršimo unutar Hrvatske ali i izvan njenih granica. Naše kamione možete svakodnevno vidjeti na prometnicama Slovenije, Njemačke, Nizozemske, Mađarske, Austrije, Italije, Bosne i Hercegovine, Belgije, Češke i Slovačke.

BMD AGRO d.o.o.

BMD AGRO d.o.o. bavi se integriranom i ekološkom proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda, uvozom ekoloških proizvoda i stručnim nadzorom nad ekološkom proizvodnjom.

Ostale djelatnosti vezane su uz zaštitu bilja, proizvodnju i doradu sjemena, plasiranje istog na tržište te proizvodnju i uvoz sadnog materijala.

BMD PRO d.o.o.

U skladu s vizijom i strateškim planovima daljnjeg razvoja poslovanja, tvrtka BMD STIL d.o.o. poduzela je korak u smjeru uvođenja nove djelatnosti proizvodnje izrađene armature i 2015. godine pokrenula pogon vlastite armiračnice, koja danas nosi ime BMD PRO.

Također, kroz otvaranje proizvodnog pogona tvrtka je doprinijela u nastojanjima za otvaranjem novih radnih mjesta u proizvodnji kao generatoru novostvorene vrijednosti.

Vodoprivreda Zagorje d.o.o.

Vodoprivreda Zagorje je društvo s ograničenom odgovornošću za projektiranje, izgradnju i održavanje hidrograđevinskih objekata i građevinarstvo.

Osnovano je 1952. godine na području Hrvatskog zagorja, radi osiguranja od poplava i okrupnjavanja poljoprivrednih posjeda komasacijom te se brine o vodotocima i kanalima na području Krapinsko-Zagorske županije.